Inschrijven Muziekschool

Handig om even te lezen...

Inschrijven voor muziekles

Inschrijven gaat als volgt: je schrijft je in via onze website en geeft daarbij aan naar welke lesvorm, locatie, dag en tijd je voorkeur uitgaat. Als we je inschrijving hebben ontvangen, gaan we meteen op zoek naar de beste mogelijkheden voor jou. De docent neemt persoonlijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Hierna word je definitief geplaatst en kun je starten met muziekles.

De lessen zijn altijd jaarcursussen (37 lessen), tenzij anders vermeld. Als je je via de website inschrijft voor een cursus op een vaste dag en tijd (bijvoorbeeld de kindercursussen of orkesten en ensembles) krijg je per mail een bevestiging van je aanmelding en daarna bericht van plaatsing.

Plaatsing

Ons motto is 'alles begint met samenspel'. Daarom starten nieuwe leerlingen in een groepslesvorm (G of H) en zijn deze lessen aantrekkelijk geprijsd. Je kunt zelf kiezen of je in een kleine of grotere groep wil samenspelen! Of lessen en cursussen doorgaan, hangt soms af van het aantal deelnemers. BplusC behoudt zich het recht voor lessen of cursussen uit te stellen, te annuleren of een alternatief aanbod te doen.

Lesvormen

G Groepsles: 2 leerlingen krijgen 40 minuten les, 3 leerlingen 60 minuten.
H Klassikale les: 4-8 leerlingen krijgen 60 minuten les.
S Strippenkaart: verkrijgbaar in 5, 10 of 15 lessen (uitsluitend voor volwassenen)
K Ensemble: vanaf 8 leerlingen

Past een groepsles niet bij jou, dan is individuele les bij uitzondering mogelijk. Neem voor informatie en advies contact op met onze klantadviseurs via cursusadministratie@bplusc.nl 

Tarieven

Voor muzieklessen is het lestarief afhankelijk van je woonplaats, je leeftijd en de lesvorm. Bij leerlingen uit Wassenaar speelt ook het bruto gezinsinkomen mee. Voor leerlingen die niet in Leiden of Wassenaar wonen, geldt automatisch de tariefgroep ‘buitenregio’. Kijk op hier wat dit voor jou betekent. Voor cursussen gelden vaste tarieven. Leerlingen die al muziekles volgen, betalen een gereduceerd tarief als ze zich inschrijven voor orkesten, koren, ensembles en bands.

Proefles voor dans-, theater-, muziekschool of kunst en beeld?

Proeflessen zijn mogelijk voor cursussen met meer dan 5 lessen en geheel gratis! Een ideale manier om onze cursussen te ontdekken, dus schrijf je vandaag nog in! Aanmelden kan via proefles@bplusc.nl of 0900–2323000

Meer informatie

Voor meer informatie kun je mailen naar cursus@bplusc.nl of bellen via 0900 23 23 000 (gebruikelijke belkosten). Je kunt ook een afspraak maken voor een telefonisch intakegesprek met de docent om je startniveau te bepalen.