BplusC Nieuwsoverzicht

Weergaveopties:

  • Divaz viert 40 Jaar vriendschap op 11 oktober Bekijk details

    Leidse band Divaz bestaat 40 jaar! En dat moet gevierd worden. Vrijdag 11 oktober komt Divaz, dat verbonden is in muziek én vriendschap, met een jubileumconcert naar het Muziekhuis - de plek waar ze bijna 40 jaar onafgebroken repeteerden.

  • BplusC doneert 50 laptops aan Leidse Laptoppers zodat iedereen kan meedoen in het digitale tijdperk Bekijk details

    Op dinsdag 17 september doneerde BplusC 50 afgeschreven laptops aan initiatief de Leidse Laptoppers. De oude laptops van BplusC zijn onlangs vervangen. De nog bruikbare laptops zijn door de ICT-afdeling leeggehaald zodat deze een nieuw leven kunnen krijgen. Deze laptops gaan namelijk naar jongeren die ze hard nodig hebben, maar zelf niet de financiële middelen niet hebben om een laptops aan te schaffen. “In de huidige digitale wereld vinden we het onwijs belangrijk dat er zo veel mogelijk mensen...

  • Hambre Y Sed geeft spetterend optreden tijdens Open Monumentendagen Bekijk details

    Op zaterdag 14 september trad het gitaarensemble Hambre Y Sed op tijdens de Open Monumentendagen in de historische Pieterskerk te Leiden. Onder leiding van Wilco van Wee brachten de dertien gitaristen een muzikale reis langs verschillende landen met een divers repertoire van Latin, Spaanse en wereldmuziek.