Koken & Eten
Nieuwe boeken
-
Rebecca Woods
-
Lot Beukers | Else Cox
-
Thomas Panterpoes
-
Sabine Koning
-
Danny Lee | Ka Fai Lee | Sun Li | Yan Ting Yuen
Uitgelicht
Amber Carchedi | Reny Muller
De meisjes van de moestuin
kweken, oogsten, koken en eten
Tips voor het zelf telen van groenten en fruit, met recepten voor de eigen oogst.
Meer boekentips
Tim Anderson JapanEasy bowls & bento
Verzameling van ruim tachtig recepten uit de Japanse keuken, geschikt om mee te nemen en koud, op kamertemperatuur of opgewarmd te eten. Met kleurenfoto’s en illustraties.
Gedrukt boek
Merijn Tol Café Mazahar
Verzameling recepten uit de mediterrane keuken, met een eigen twist.
Gedrukt boek
Elisabeth Scholten 100 heerlijke hapjes
hartige & zoete recepten voor ramadan, Suikerfeest, verjaardagen en andere feestelijke momenten
Gedrukt boek
Chantal Karsten, Gerlinde Konings Ketomorfose
Verzameling van 90 eenvoudige koolhydraatarme recepten. Met kleurenfoto’s.
Gedrukt boek
Rosanne Rust Zero waste koken voor dummies®
Tips, adviezen en recepten voor het omgaan met voedselverspilling, gericht op het creëren van duurzame kookgewoontes.
Gedrukt boek
Sam Dixon Budget vegan eenpansgerechten
meer dan 100 plantaardige budgetrecepten in een handomdraai
Gedrukt boek
Lieve Galle In het wild geplukt
Handleiding voor het wildplukken van kruiden, bloemen, zaden en wortels, en het bereiden van de ingrediënten in recepten als aanvulling op het voedingspatroon.
Gedrukt boek
E-books
-
Jaline Vandromme
-
Clara ten Houte de Lange, Coen Beute, Joyce Huisman, Irene van Blommestein, Anneleine van Ei
-
Simone van Thull
-
Haylie Pomroy
-
Janneke Vreugdenhil
-
Nathalie Meskens
-
Jennifer en Sven
-
Denise Kortlever
Luisterboeken
-
Joël Broekaert
-
Bart Hoffman
De wereldgeschiedenis in twaalf bonen
Joël Broekaert
-
Joël Broekaert
-
Lisa Steltenpool
-
Jaap Seidell | Jutka Halberstadt