Koken & Eten
Nieuwe boeken
Succesvolle afvallers dieĢten niet
Mieke Kosters
-
Nathan Anthony
-
Roxy Pope | Ben Pook
-
Nicola Lamb
-
Yvette van Boven | Teun van de Keuken
-
Eleanor Wilkinson
-
Dunja Gulin
-
Ghislaine Voogd
-
Rudolph van Veen
-
Donna Hay
Uitgelicht
Sharom de Miranda
Colorful Food
koken met de seizoenen
De auteur werkt met duurzame producten uit eigen regio of eigen land. Het zijn verrassende en gevarieerde gerechten gepresenteerd per seizoen. Recepten zijn duidelijk en voorzien van een annotatie. Hierdoor ook leuk voor de minder ervaren kok.
Meer boekentips
Jennifer 50x avondeten zonder vlees
Eet jij ook graag bewust en gezond, maar weet je niet goed hoe? 50 x avondeten zonder vlees is het nieuwste kookboek van Jennifer & Sven, na de bestseller 50 x lunchen zonder brood. Dit boek biedt maar liefst 50 makkelijke, lekkere en gezonde hoofdgerechten zonder vlees of vis, die binnen 30 minuten op tafel staan. Van volkoren plaatpizza met groene...
E-book
Sami Tamimi, Tara Wigley Falastin
Persoonlijke verhalen, fotoās en recepten maken het leven in Palestina tastbaar. Via de rijke, verse ingredieĢnten en smaakvolle combinaties leer je de keuken uit verschillende regioās kennen.
Gedrukt boek
E-books
-
Lenna Omrani
-
Rinus Wijnings
-
Blond Amsterdam
-
Chris Goossens
-
Ariyana Arsala
-
Pascalle Bonnier, Mathijs Kok
-
Julius Jaspers
-
Marcel Voskens
Luisterboeken
-
JoeĢl Broekaert
-
Bart Hoffman
De wereldgeschiedenis in twaalf bonen
JoeĢl Broekaert
-
JoeĢl Broekaert
-
Lisa Steltenpool
-
Jaap Seidell | Jutka Halberstadt