Proeflesweken

Schrijf je kind vrijblijvend in voor een gratis proefles en ontdek het cursusaanbod van BplusC!

Tijdens de proeflesweken van 28 augustus t/m 10 september kun je gratis proeflessen volgen. Wij van BplusC geloven dat het volgen van één of meerdere proeflessen ervoor zorgt dat zowel volwassenen als kinderen ontdekken waar hun hart sneller van gaat kloppen. Lijkt het je leuk om een instrument, band, ensemble, orkest of koor uit te proberen? Wil je een keer meedansen? Ontdek je graag de kunstenaar in jou of wil je een taal leren spreken? Kom vrijblijvend een gratis proefles volgen. Iedereen is welkom dus schrijf je kind in en kom gezellig mee!

Muziek, theater en dans  
Lijkt het je leuk om een keer een dans-, theater- of muziekles te volgen? Wil je een van de instrumenten uitproberen? Je kunt per cursus twee gratis proeflessen volgen voordat je je inschrijft voor de cursus. 

Kijk bijvoorbeeld eens naar onze verschillende gitaarlessen waarbij je leer tokkelen als de beste! Of ontdek jouw favoriete instrument met Ontdek Muziek 6-7 jaar. Schrijf je in voor een proefles bij de stoere Boys Class of bij Ballet om te kijken hoe jij het vind om je voetjes van de vloer te dansen.

Check hier het volledige muziek of het theater en dans aanbod

Beeldende kunst  
Ontdek de kunstenaar in jou! Schrijf je in voor een proefles bij kunst en beeld. Kinderen kunnen hun creativiteit kwijt in het i-Lab, de Kunstklassen en onze nieuwe cursussen textiel en fotografie.  

Het cursusaanbod voor volwassenen bestaat uit tekenen, schilderen, keramiek, beeldhouwen, fotografie  en textiel.

Je kunt per cursus twee proeflessen volgen voordat je je inschrijft voor de cursus. Bekijk hier het hele cursusaanbod van Kunst en Beeld.

Talen 
Heb je altijd al een vreemde taal willen leren of ken je iemand die een cursus Nederlands als tweede taal zoekt? Schrijf je dan in voor een proefles. Je kunt bij alle taalcursussen de eerste les gratis als proefles bijwonen. Zo kun je ontdekken of de taal goed bij je past. Je kunt bij ons terecht voor een groot aantal taalcursussen, van Arabisch tot Turks, van conversatieles tot vakantiecursus. 

Schrijf je bijvoorbeeld in voor de introductiecursus Chinees als je geïnteresseerd bent in de rijke Chinese cultuur en geschiedenis. Of ben je misschien van plan om naar Italië op vakantie te gaan? Je geniet veel meer als je er met de mensen kunt praten en als je meer weet over alles wat het land te bieden heeft dus schrijf je in voor een proefles!

Bekijk hier ons volledige talige cursusaanbod via de Volksuniversiteit.

Inschrijven proefles  
Inschrijven voor een proefles gaat via de cursuspagina's. Ga naar de cursuspagina van de cursus waar jij graag een proefles voor wilt aanvragen. Klik op de knop 'proefles'. Vul je gegevens in en verzend je aanvraag. Wanneer we de aanvraag succesvol en compleet hebben ontvangen nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. Zo lang de cursus meer dan vijf lessen heeft, kun je je aanmelden voor een proefles.

Kom je er niet uit of heb je nog vragen? Voor meer informatie kun je mailen naar klantenservice@BplusC.nlof bellen via 0900 23 23 000.