Het Leidse Volkshuis

Apothekersdijk 33 - 2312 DD Leiden

071 516 85 86 -

Locatie Het Leidse Volkshuis

Apothekersdijk 33, 
2312 DD Leiden

Openingstijden
maandag t/m donderdag 9.00-22.00 uur (afhankelijk van lesaanbod en m.u.v. schoolvakanties)
vrijdag 9.00-14.00 uur (afhankelijk van lesaanbod en m.u.v. schoolvakanties)
zaterdag 9.00-16.30 uur (afhankelijk van lesaanbod en m.u.v. schoolvakanties)

Let op: Het Leidse Volkshuis is gesloten tijdens schoolvakanties. Klik hier voor de data.

De Theaterzaal in Het Leidse Volkshuis biedt plaats aan ca. 130 personen in theateropstelling. Zonder stoelen biedt de zaal plaats aan ruim 200 personen. Een professionele geluids- en lichtinstallatie is aanwezig alsmede een beamer voor projectiemogelijkheden. Prachtig voor het plenaire gedeelte van een congres of seminar. Ideaal voor een (concert)uitvoering of theatervoorstelling. Er is een piano aanwezig op het podium. In de naastgelegen foyer kun je je gasten uitnodigen voor een kopje koffie of aangeklede borrel. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

De Studio en de Salon beschikken beiden over een semiprofessionele dansvloer en een spiegelwand en is bij uitstek geschikt voor dans-workshops. De zalen kunnen mooi uitgelicht worden en beschikken over professionele geluidsapparatuur. 

De overige goed ingerichte leslokalen zijn ideaal voor vergaderingen en workshops. Je kunt gebruikmaken van diverse faciliteiten. Informeer ook naar de diverse lunchmogelijkheden!
 
Meer informatie over de mogelijkheden? Mail uw wensen/vragen naar verhuur@BplusC.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Kijk voor de actuele informatie over maatregelen rond het coronavirus op Updates corona