Leslocatie Wassenaar

BplusC Muziekschool

Welkom bij de Muziekschool Wassenaar:

Muziek maken doe je samen! Je leert bij BplusC jouw instrument beheersen, samenwerken, iets moois creëren, luisteren naar elkaar en je medemuzikanten volgen. Kortom, je leert ontzettend veel van samen muziek maken en het is nog leuk(er) ook!

Of je nu altijd al hebt willen leren drummen, gitaar spelen of schitteren op de saxofoon, je kunt het leren bij onze muziekschool in Wassenaar. Ook bieden we lessen aan op basgitaar, blokfluit, cello, piano en viool. Onze enthousiaste en ervaren docenten hebben een conservatoriumopleiding en maken van elke les een muzikaal feestje, samen met jou.  Klik op het venster rechts op deze pagina voor ons hele aanbod en kies jouw favoriete instrument!

 

Waar zitten we?

Locatie Wassenaar:
Dr. Mansveltkade 9b,
2242 TZ Wassenaar

 

Begin bij de basis
Kinderen kunnen op een leuke, speelse manier kennismaken met muziek in de speciale beginnersgroepjes Blokfluit Start voor kinderen vanaf 5 jaar.

Drumles in Wassenaar

Onze drumlessen in Wassenaar zijn de perfecte manier om te leren drummen, je ritmische vaardigheden te verbeteren en de basis van muziek te leren begrijpen. Onze ervaren docenten geven les in een plezierige omgeving, geschikt voor alle leeftijden en niveaus. Schrijf je nu in en laten we samen lekker gaan drummen!

 

Celloles in Wassenaar

Onze cellolessen in Wassenaar zijn de perfect voor ieder die de cello wil leren bespelen, zijn of haar technische vaardigheden wil verfijnen en muziek beter wil begrijpen. Onze ervaren docenten geven les in een ontspannen setting, geschikt voor zowel beginners als gevorderden. Schrijf je nu in en laten we samen muziek gaan maken en jouw cello spel naar een hoger niveau brengen!

 

Gitaarles en basgitaarles in Wassenaar

Onze gitaar- en basgitaarlessen in Wassenaar worden gegeven door professionele muzikanten die hun kennis en vaardigheden dolgraag willen delen met de artiesten van morgen. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, onze lessen zijn geschikt voor iedereen die zijn of haar muzikale vaardigheden wil verbeteren. Onze docenten helpen je bij het ontwikkelen van technieken, het versterken van je timing en het begrijpen van muziektheorie. Schrijf je nu in en laten we samen werken aan jouw muzikale groei, let's jam!

 

Saxofoonles in Wassenaar

Wil jij leren spelen op de saxofoon? Bij BplusC in Wassenaar bieden wij saxofoonlessen aan voor studenten van alle niveaus en interesses. Of je nu geïnteresseerd bent in klassieke muziek, jazz, blues of pop, wij hebben de methodeboeken, speelboeken en repertoires die bij jou passen. Improvisatie, articulatie, timing en swingen komen aan bod in onze lessen. Bovendien bieden wij vele samenspeelmogelijkheden binnen BplusC!

 

Pianoles in Wassenaar

Leer piano spelen bij BplusC in Wassenaar! Of je nu beginner of professional bent, jong of oud, bij ons is er plek voor iedereen. Van barok tot pop, van klassiek tot jazz, onze docenten helpen je bij het verdiepen en verbreden van je spel. Geen plek voor een akoestische piano? Geen probleem, oefen op onze digitale piano's of in onze muziekschool. Start vandaag nog met pianoles bij BplusC!

 

Vioolles in Wassenaar

Iedereen, van jong tot oud, kan viool leren spelen bij BplusC, ook in Wassenaar! Dit is ook mogelijk als u nooit eerder muzieklessen heeft gevolgd. Er wordt zowel individuele les als groepsles gegeven. De vioolafdeling binnen BplusC is al jaren één van de grootste afdelingen. Door de vele samenspeelmogelijkheden op elk niveau, is de viool een zeer veelzijdig instrument omdat je samen verschillende lagen van de muziek kunt spelen. Kom jij ook een keer proberen?

 

Zangles in Wassenaar

Op zoek naar zangles en woon je in de omgeving Wassenaar? Kom zingen bij BplusC! Jong en oud kunnen bij ons aan de slag met zanglessen. Je leert over basis zangoefeningen, techniek en ideeën voor repertoire en interpretatie. Je kunt bij ons naast individuele zangles ook in een groep, band, of koor zingen! Kom je een keertje kijken bij onze muziekschool?